Storingscode E.02.24

De afgelopen weken ben ik expert geworden in storingscodes. Ik wist niet dat er bij een warmtepomp zoveel mis kon gaan. E.02.24 was de storing die het vaakst voorkwam: vergrendeling van de waterdoorstroming in het systeem is actief. Ook de codes H.02.23 en A.02.22 meldden zich regelmatig, de betekenis zal ik u besparen.

Drie weken lang zijn bijna alle warmtepompmonteurs uit Groningen en Friesland bij ons langsgeweest. De een nog aardiger dan de andere. Geen van hen kwam er achter waarom het kreng niet wou doen waar hij voor bedoeld is: ons huis verwarmen. Ten einde raad hebben ze het opgegeven, verslagen door storingscode E02.24.

Binnenkort wordt de warmtepomp afgekoppeld en verwijderd. Alleen de cv-ketel blijft. Het zal een trieste dag worden. Een dag waarin onze wens om bij te dragen aan een aardgasvrije toekomst ten grave wordt gedragen. Maar er is één klein lichtpuntje: zoekt u iemand met verstand van storingscodes, dan kunt u altijd bij mij terecht.


Lees hier mijn eerder verschenen blogs over de warmtepomp
Wintertenen
Tjakka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s