Landingsplaats voor engelen

Zwitsers houden van engelen. Daarom is er bij ons vakantiehuisje een speciale landingsplaats voor ze gemaakt. Een strook gras is ultrakort geschoren en een speciaal ontvangsthuisje in gereedheid gebracht. Die landingsbaan zal er niet voor niets zijn, dus elke dag hoop ik een engel te zien. Tot nu toe zonder sukses.

20180622_165237

Vanochtend was het opeens een tumult van jewelste. ‘Daar landt een engel’ riep ik uit en rende naar buiten. Waar ik bijna in botsing kwam met een heuze helicopter die probeerde te landen op het grasveldje. Verontwaardigd heb ik hem weggejaagd, en een klacht ingediend bij de Helicopterpolizei vanwege het schenden van het engelenluchtruim.

Voor Erna

Deel vier in de serie Zomer in Zwitserland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s