Marktdag

Op donderdag gaat mijn oom altijd naar de markt. Zijn enige uitje van de week, want lopen gaat niet meer zo goed. Fietsen lukt wel, maar nu even niet. Hij heeft een val gemaakt en ziet er uit als een bokser die verloren heeft. Ik was bij hem op bezoek en mocht in zijn plaats naar de markt. Hij maakte een tekening voor me, want hij koopt alleen bij zijn favoriete kraampjes. Welke dat zijn wist ik niet, want ik woon er niet. Maar ik kom er graag, want hij woont er wel.

20170708_085635

Als u weet waar deze markt is (hint: het is in Zeeland), mag u volgende week de boodschappen voor hem doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s