Verwenreisje voor oudjes

Als je een zekere leeftijd gepasseerd bent hoor je, of je wilt of niet, bij de doelgroep ‘oudjes die nog graag een reisje maken’. Zo bracht de post mij vandaag een glossy brochure voor een 2-daags verwenreisje naar Münster. Tegen de aantrekkelijke prijs van ‘slechts’ €49,90 per persoon. Aangeboden door Well-Fair: ‘voor zelfstandig en comfortabel ouder worden…’

Aan het programma valt op dat het vooral bestaat uit: lunch, ontbijt, lunch, diner en overnachting. In Münster zelf is kennelijk niet zoveel te beleven. Waarom organiseren ze dit tripje dan, vraag ik me af? Lunchen en ontbijten kan ik thuis ook. Ik bekijk de brochure nog een keer en ontdek het antwoord. stair-lift-1796216_1920Well-Fair is  een bedrijf dat niet alleen reisjes voor ouderen verkoopt, maar ook trapliften, seniorenmatrassen, sta-op stoelen en instapbaden.

Ik zie het helemaal voor me. Je reist met de Well-Fair bus naar Münster. Na een heerlijk diner in het hotel brengt de ultrastille Well-Fair traplift je naar je luxe kamer. Daar staat een hoog-laag boxspringbed met Well-Fair matras op je te wachten. De badkamer biedt de nieuwste snufjes, zoals de Well-Fair AquaBreeze, ‘die u ter plekke bij de buschauffeur kunt bestellen’.

Nu snap ik het, het gaat niet om een verwenreisje voor oudjes. Het gaat om een verkoopreisje voor Well-Fair, het bedrijf met de glossy missie: ‘zelfstandig en comfortabel rijk worden’.

Dit oudje gaat niet mee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s