Zakdoekjes

Ik had nog zo gehoopt dat ik de dans zou ontspringen. Huisgenoot M. liep te snotteren en te blaffen, maar ik had nergens last van. Mooi zo, dacht ik nog, zie je wel dat vaak sporten goed voor je gezondheid is. Dat had ik dus niet moeten denken, laat staan hardop zeggen. De volgende dag had de griep me te pakken. Een vleugje keelpijn ging over in een verstopte neus ging over in hoofdpijn ging over in koorts ging over in lamlendig in bed liggen.

20190313_164742_001_resizedDaar vertoef ik, vijf dagen later, nog steeds. Huisgenoot M. is ondertussen alweer op de been en gelijk de hort op. Daar lig ik dan, met als enige gezelschap poes Floris. Wie smeert vandaag mijn boterhammetjes en wie zet vandaag kopjes thee met honing naast mijn bed. Wie gaat vandaag naar de Hema om nieuwe zakdoekjes te kopen. Graag die met menthol, want die snuiten het fijnst. Iemand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s