Labyrinth

Ik sla het pad naar de kerk in, bewonder het prachtige uitzicht en open de kerkdeur. Groningen staat bekend om zijn middeleeuwse kerkjes. Pareltjes in het landschap en deze parel glanst het mooist: de kerk van Oosterwijtwerd.

maze-56060_1920Elke laatste vrijdag van de maand ligt er in de kerk een labyrinth. Toevallig is het vandaag zo’n vrijdag en toevallig ben ik in de buurt. Ik loop het labyrinth. Onderweg schiet door me heen: ‘Het maakt niet uit welke keuze je maakt, er opent zich altijd een nieuwe weg’.

Dit is precies de gedachte die ik nodig heb, om eindelijk de keuze te kunnen maken die ik aan het uitstellen ben. Opgelucht verlaat ik de kerk. Vanaf nu zal het geen toeval meer zijn, als ik de laatste vrijdag van de maand even de kerk van Oosterwijtwerd binnenloop.

Een gedachte over “Labyrinth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s