Fotograaf

20200109_081347

Het silhouet van een voorovergebogen mens met een driepoot. Dat moet een fotograaf zijn. Aan houding noch kleding is te zien of het om een man of een vrouw gaat. Maar voor Koen, de fotograaf die deze foto van een fotograferende fotograaf maakt, is het duidelijk: dit is een vrouw.

Ik zie het voor me. Koen besluipt de fotograaf: “Hé joh, ben jij een jongen of een meissie, dan kan ik dat ff onder mijn foto zetten”. De fotograaf schrikt zich rot en barst in tranen uit. Koen weet genoeg.

Is het relevant om te weten dat het een vrouw is? Ja, natuurlijk. Vrouwen kunnen nu eenmaal beter fotograferen dan mannen. Huilen trouwens ook.

Bron foto: RTV Noord

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s