Tweede golf

De eerste golf zit er op, de teugels worden gevierd. Parken en stranden stromen weer vol, iedereen blijkt opeens huisgenoot van iedereen te zijn. Nog even en het festivalseizoen gaat van start en de vakantie naar Frankrijk kan geboekt.

wave-1905610_1280Het virus lijkt verslagen. Nou ja, verslagen. Er zijn mensen (intensivisten, virologen, IC-verpleegkundigen) die zeggen dat het gevaar niet geweken is, dat we voorzichtig moeten blijven, dat de ziekenhuizen een tweede golf niet aan kunnen.

Daarom voorlopig de anderhalvemetersamenleving, daarom de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) die de boel in de gaten houden. Zonder wapenstok en pepperspray gaan ze de straat op. Want in dit intelligente land haalt niemand het in zijn hoofd een BOA, die gewoon zijn werk doet, te lijf te gaan.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s