Verliefd

Mag je als blogger eigenlijk reclame maken? Ik heb namelijk een nieuwe laptop gekocht en ben daar best wel fier mee. Als ik hier vertel welk merk het is, doe ik misschien aan sluikreclame en krijg ik de Reclame Code Commissie op mijn dak. Liever niet. Ik noem daarom alleen de eerste letter van het merk: L.browsing-15824__340Een nieuwe laptop is net zoiets als een nieuw vriendje of vriendinnetje. Hij/zij doet je denken aan de vorige, maar heeft een andere gebruiksaanwijzing. Dat is even wennen, behoorlijk wennen zelfs. Ik ben nu al een paar dagen bezig om vertrouwd te raken met de slimme trucjes van L. Ik vind hem/haar (is een laptop mannelijk of vrouwelijk?) geweldig en kan bijna niet van haar/hem afblijven. Ik ben zwaar verliefd.

Gelukkig is de liefde wederzijds.

Een gedachte over “Verliefd

  1. Er zijn mensen op YouTube die ondertussen zo bekend zijn geworden door het noemen van merken, dat grote merken ze nu achterna komen met forse betalingen, als ze maar genoemd worden!
    Wellicht vindt L zoiets ook heel leuk. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s