Agendaloos

Onze vakantiedagen vullen zichzelf, we hebben niets gepland. Lezen, wandelen, boodschappen doen, een stadje bezoeken, met de kabelbaan de berg op, het is maar hoe onze pet staat. Wat een verschil met thuis. Daar moet vaak overlegd worden, wie geeft de kat eten, hoe laat ben jij thuis, hoe ziet jouw week eruit, ik ben er morgen niet hoor, wie laat de hond uit (toen hij er nog was 😕). Thuis hebben we allebei onze eigen pet op, op vakantie kunnen we het met één af.

agenda-3489747_1920De dagen glijden voorbij en het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen verveeld geen moment. Heerlijk om een tijdje zo te leven, ook al weet ik dat het vooral zo heerlijk is omdat het straks weer voorbij is. Thuis, waar de agenda zich vanzelf weer vult.

Deel acht in de serie Zomer in Zwitserland 

Een gedachte over “Agendaloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s