Pieppieppiep

witchs-house-1635770_1920
Midden in de nacht schrik ik wakker van een harde piep. Ik hou mijn adem in en luister naar de geluiden van de nacht. Hoor ik daar zachte voetstappen of is het mijn verbeelding. Pieppieppiep. Help, wat is er aan de hand? Net op het moment dat ik mijn moed verzameld heb om te gaan kijken, hoor ik een zachte plof. Dat geluid ken ik, dat is de poes die van het aanrecht springt. Oh, nu snap ik waar de piep vandaan komt, het is de inductieplaat die protesteert tegen overstekende poezepootjes.

Gerustgesteld val ik weer in slaap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s