Zicht op veld

In de gemeente Loppersum bevindt zich een heuse horeca-driehoek. Binnen een straal van een paar honderd meter liggen een visrestaurant, een grillboerderij en een biologische eetgelegenheid. Ze hebben alledrie hun eigen aanbod, maar er is één ding dat ze gemeen hebben.

food-3245382_1920Vanuit elk etablissement kijk je uit over het eindeloze Groninger land. Goudgele tarwe, het groene blad van suikerbieten en de strak in het gelid staande aardappels vormen het gezamenlijke decor van een variëteit aan eetervaringen. Niet dat ik ze allemaal uitgeprobeerd heb, want vlees en vis zijn niet mijn ding en ik eet graag biologisch. De keukens kan ik dus niet beoordelen, maar hun uitzicht over de velden wel. En dat is adembenemend.

Oh ja, ze liggen ook nog eens alledrie aan het water, dus komt u vooral met de boot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s