Op het water

Sinds kort heb ik een kano, niet één maar zelfs twee. Gekregen van een vriend die er een goed onderdak voor zocht. Hij is uitgekanood en nu is de beurt aan mij. Ik heb niet veel kano ervaring, maar hoe moeilijk kan het zijn. Bootje, peddel, water, voilà.

Schermafdruk 2018-09-04 18.43.41

Maar hoe kom je eigenlijk in de boot? Gelukkig biedt YouTube uitkomst. Ik heb eerst de natte instapmethode geprobeerd, daarna de droge. Die bevalt beter. Hoe ik weer uit de boot kom weet ik nog niet. Daar heb ik nog geen filmpje over gevonden. Tot die tijd leef ik op het water.

Filmpje: in de boot stappen.

Een gedachte over “Op het water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s