Riders on the storm

Je bent 16 en je zit je huiswerk te maken. Aan de muur van je kamer hangen posters van je pophelden: the Beatles, the Kinks, the Stones. En Jim Morrison, de zanger van the Doors. Mooie Jim, waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Jim, waar alle meisjes verliefd op zijn, maar je weet: Jim is van jou. Je draait je lievelingssingle ‘Riders on the storm’ grijs, tot je ouders op de muur bonzen.

storm-4651306_1920Je bent allang geen 16 meer en je hebt net storm Ciara, storm Dennis  en storm Ellen overleefd. Storm Francis is onderweg. Daarna nog drie stormen te gaan en de letter J. is aan de beurt. Dat kan alleen maar storm Jim zijn.

Ter voorbereiding van je ontmoeting met jouw Jim zing je alvast zachtjes:
‘Riders on the storm. Into this house we’re born. Into this world we’re thrown. Like a dog without a bone’.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s