Twee hondjes

20191228_090006 (4)Kijk ze daar eens liggen. Benthe en Floris hebben nergens weet van, die hebben geen last van het coronavirus. Ze doen wat ze altijd doen, slapen, eten, poepen, knuffelen, spelen, andere poezen wegjagen, een kuil graven in de tuin. Ze hoeven niet zo nodig te socializen, ze hebben genoeg aan zichzelf.

Voor de baasjes geldt dat niet. Die gaan graag de deur uit. Naar de tennisbaan, de yoga, de film, naar vrienden. De baasjes moeten nog leren genoeg aan zichzelf te hebben. Daar hebben ze tot 6 april de tijd voor.

Ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik samen spelen. Een hond en een poes is ook goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s