Eitje

Hij doet het me voor. Gaat op zijn hurken zitten en laat zien hoe een pimpelmeesje haar eitjes legt. Zuchtend en kreunend, met rood aangelopen hoofd legt hij 10 eitjes. Daarna vertelt hij hoeveel medelijden hij heeft met het meesje. Zo’n klein lijfje en dan zoveel eitjes, wat moet dat zwaar voor haar zijn. Zou het niet beter zijn als 5 eitjes het maximum was?

koolmeesje-3436616_1920Ik heb er geen antwoord op, ik weet niet zoveel van koolmeesjes. Ik weet wel dat ik nog nooit een man heb ontmoet die zich zo goed kan verplaatsen in het baren van een ei. Het is jammer dat hij al bezet is en het is jammer dat mijn eitjes op zijn, want anders…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s