Virusvrij vliegen

Na meer dan twee maanden lockdown zijn mijn huis en tuin mijn veiligste plek op aarde geworden. Ik ga mondjesmaat de deur uit, niet te lang, niet te ver. De provinciegrens heb ik pas één keer overschreden. Ik versoepel niets, hou mijn wereld klein en ga van de zomer niet op vakantie.

Screenshot_20200329-100848 (2)Maar nu probeert de KLM me toch te verleiden. Met geavanceerde luchtstromen, hypermoderne filters en chirurgische mondmaskers zijn hun vliegtuigen gegarandeerd virusvrij. Dat klinkt geruststellend, ik zou er bijna voor bezwijken. Maar misschien begrijp ik het wel verkeerd. Misschien is alleen het virus vrij om te vliegen, maar zijn de passagiers dat niet. En betalen die de rekening, met hun leven. Ik pas.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s