Een kek maar lek condoom

condoms-3112007_1920Stel dat alle medisch goedgekeurde condooms in Nederland op zijn. En stel dan dat er alleen nog lekke condooms te krijgen zijn via obscure winkeltjes. Op de verpakking staat dat ze niet betrouwbaar zijn, niet gekeurd, geen garanties etc. Maar ze zien er wel heel aantrekkelijk uit. Waar kies je dan voor? Zonder condoom, een kek maar lek condoom of onthouding?

Vervang nu het woord condoom door mondkapje. Stel, je mag alleen met het openbaar vervoer reizen met een mondkapje op. Kies je dan voor een medisch goedgekeurd kapje, een kek maar lek kapje of onthou je je van reizen met het OV?

Gek genoeg heb je dan opeens niets te kiezen, want Rutte heeft al voor jou gekozen: je moet een lek kapje dragen. Maar je mag het wel zelf maken, geheel volgens de laatste mode en je hoeft niet naar een obscuur winkeltje. Wat een tof land toch, Nederland.

 

Een gedachte over “Een kek maar lek condoom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s