Bedankt voor uw bezoek

Ik had een tafeltje bij herberg Molecaten in Hattem gereserveerd voor 12 juni. De dagen ervoor ontving ik tweemaal daags een mail van ze: “Graag herinneren wij u aan de volgende reservering”. Ze waren kennelijk bang dat ik mijn lunchafspraak zou vergeten. Dat was lief, maar onnodig.

breakfast-21707_1920Vanochtend vroeg krijg ik weer een mail: “Wat vond u van uw bezoek?” Nou heb ik gisteren een topdag gehad, dus ik zou prima kunnen zeggen. Maar het succes van de dag heeft niet zozeer te maken met de lunch, als wel met het gezelschap waarmee ik de dag doorgebracht heb.

Ik snap best dat ze blij zijn dat ze weer gasten mogen ontvangen. En dat ze niet konden wachten tot ze weer tweemaal daags mailtjes konden sturen. Maar dit is too much. De lunch was goed, maar de dag was beter.    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s