Thuiskamperen

Frankrijk is weer open voor toeristen. So what, denk ik bij mezelf, daar gaat toch niemand naar toe dit jaar. Ik vergis me, want de eerste Nederlandse campers zijn al vertrokken: ‘Thuisblijven is net zo verantwoord als gaan’. Ik denk er het mijne van. Thuisblijven lijkt me een stuk safer. Je komt minder mensen tegen en je hoeft je toilet met niemand te delen. Nou hoef je dat in een camper ook niet, maar toch.

red-wine-2409301_1920Ik blijf lekker thuis en zet mijn tentje op in de tuin. Croissantje, wijntje, krantje, het is allemaal te krijgen bij de plaatselijke supermarkt. Af en toe een rondje met de fiets langs de prachtige middeleeuwse kerkjes, een rustig terrasje pakken en snel weer naar huis. En eindelijk de stapel boeken lezen waar ik tijdens de lockdown niet aan toe gekomen ben.

Leven als God in Groningen. À votre santé.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s