Geen recensie

We waren er even tussenuit, een paar dagen in een huisje aan de Noord-Hollandse kust. Strandwandelingen, terrasjes en fijn gezelschap, u kent dat wel. Een van ons was jarig, vandaar.

Dat huisje hadden we gehuurd via Airbnb. Leuk huisje, prettige sfeer en niet te duur. Als ik er een recensie over zou schrijven kreeg het van mij een 8, met als enig minpunt dat de badkamer niet groter was dan een bezemkast. Ik ben twee keer klem komen te zitten.

Maar ik heb geen recensie geschreven. Want als ik dat doe, krijg ik een recensie terug. Van de verhuurder. Over mij als gast. Stel je voor, kom je thuis van een heerlijk weekendje weg, krijg je nog even al je minpunten te horen. Niet dat ik die heb natuurlijk, maar toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s