Roompot

Pissebedden houden van vochtige ruimtes. Je vindt ze bijvoorbeeld in kelders, badkamers en onder een stapeltje stenen in de tuin. Ik stoor me er niet aan, ze horen er een beetje bij. Net zoals de spinnen die het hele huis versieren met hun webben, met of zonder prooi.

insects-292482_1920Maar wat nu als ik diezelfde pissebedden tegenkom in de badkamer van het vakantiehuisje dat ik bij Roompot gehuurd heb, stoor ik me er dan nog steeds niet aan? Nee, dan ligt het anders, dan ga ik me ergeren. Niet aan de beestjes, want die doen ook alleen maar waar ze voor bedoeld zijn. Maar aan Roompot, die mij een “onvergetelijke vakantie” in dit huisje beloofde.

Op de site van Roompot staat als wervende tekst: “Samen genieten in een luxe vakantiepark of bungalowpark?”  Zou het kunnen dat luxe alleen voor de vakantieparken van Roompot geldt en niet voor hun bungalowparken? Dat die zo aftands zijn dat de marketingafdeling van Roompot ook wel snapt dat ze hier het woordje ‘luxe’ niet ongestraft kunnen gebruiken en ze er dus maar niets over zeggen?

Hoe dan ook, ik heb een onvergetelijke vakantie gehad in het aftandse bungalowpark van Roompot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s