Proefliggen

Zo’n jonge pup in huis is hard werken. Niet alleen voor de baasjes, maar ook voor haar. Er is zoveel nieuws te ontdekken en te leren. Buiten plassen in plaats van binnen, een paar minuutjes alleen zijn, spelen met een bal, ’s nachts slapen in de bench, voor het eerst aan de lijn lopen, stoeien met andere hondjes op de puppycursus.

En tussendoor steeds maar weer slapen. Daar heeft ze al veel lekkere plekjes voor gevonden. In een klein hoekje naast de bank op een heerlijk zacht kussentje. Tussen onze voeten of onder de tuinbank, maar alleen als er ook iemand óp de bank zit. Soms midden op het vloerkleed, opgerold tot een klein bolletje.

Benthe proefliggenVandaag hebben we iets nieuws uitgeprobeerd. Het baasje is voor de gezelligheid ook op het vloerkleed gaan zitten. Benthe zag haar kans schoon. Maar de baas moest wel haar pootjes vasthouden, want in haar eentje liggen vindt ze nog een klein beetje moeilijk.

Een gedachte over “Proefliggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s