Stoep gezocht

Hond Benthe heeft het niet zo op autorijden. Als ze ziet dat ze de auto in moet, blijft ze stokstijf staan. Geen poot verzet ze meer, zelfs met het lekkerste stukje vlees is ze niet te verleiden. Zo krijgt ze wel voor elkaar dat ze elke keer op koninklijke wijze de auto in getild wordt. Wel zo makkelijk, zie je haar denken.

Tot vanmorgen. Benthe en ik brengen een vriendin naar het station en lopen gezellig mee naar het perron. Weer terug bij de auto springt ze, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, op de achterbank. Mijn mond valt open. Waarom nu opeens wel?

animal-1839447_1920
Om redenen van privacy wilden Benthe en de auto niet zelf op de foto. 

Op de terugrit gaat me een lichtje branden. Het station heeft een pleintje met een stoeprand. Daardoor is de auto voor Benthe minder hoog. Dat moet wel de reden zijn dat ze er nu zelf inspringt.

Maar nu doemt gelijk het volgende probleem op: ons dorp heeft geen enkele stoep, alles is platvloers.  Dus de vraag is nu: hoe kom ik aan een stoep?

Een gedachte over “Stoep gezocht

  1. Hahaha, Benthe je hebt het voor elkaar. Ik vond het ook niets om in de auto te moeten springen. Maar tja, getild worden is ook zo iets. TIP! uit Den Haag: gewoon bij neer leggen en d’r in springen want onderweg in de auto is leuk toch? …. Vind ik! Grrrroet, Zooey

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s