Een anti-corona pyama

Eerst was er sprake van een corona-epidemie, toen van een pandemie. Dat is toch even schrikken, ook al was Groningen tot gisteren gespaard gebleven. Vandaag niet meer en dat was natuurlijk te verwachten. Daarom heb ik me goed voorbereid. Ik heb bij de winkel die “het dagelijks leven graag leuker en makkelijker maakt” een speciale anti-corona pyama gekocht.

20200312_170434_resized-1
detail van de pyama

’s Nachts heb ik hem niet aan, alleen overdag. Als ik de deur uitga, na eerst mijn handen goed gewassen te hebben, draag ik hem over mijn kleren. Als een soort kogelwerend vest. Er kan geen coronavirus doorheen, niet van binnen naar buiten en andersom ook niet. U kunt mij dus veilig tegenkomen en ik u ook.

Ik hoop hiermee een kleine bijdrage te leveren aan het indammen van het virus.

 

Een gedachte over “Een anti-corona pyama

  1. Ha, ha wat een goed idee! Maar ach, het is toch wat. Na veel dubben en wegen hebben wij besloten onze vakantie de komende week in Zuid Limburg om te boeken. Dus dat worden Groningse wandelingen volgende week. Ik kijk uit naar pyjama met vrouw !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s