Het einde en het begin

IMG-20190422-WA0000 (3)Het is hun eerste ontmoeting. Tijn, veertien jaar oud en Benthe tien maanden jong. Ondanks hun leeftijdsverschil klikt het gelijk. Ze scharrelen samen door de tuin, de jeugd voorop. Bij het uitrusten houdt Benthe de wacht.

Onze vorige hond Joppe was van jongs af aan bevriend met Tijn, ze waren even oud. Nu ik Tijn zie met onze nieuwe hond, realiseer ik me dat deze twee geen levenslange maatjes zullen worden. Tijn is aan zijn laatste loodjes bezig, Benthe begint net. Wat een contrast en wat fijn dat ze het goed kunnen vinden.

Als we afscheid nemen pink ik een traantje weg.

 

Een gedachte over “Het einde en het begin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s