Heropeningsdiscussie-orgie

Gisteren hadden we voor het eerst in tijden vrienden op bezoek. Het was een hele verademing elkaar eindelijk weer in levende lijve te ontmoeten. Tegelijk was het spannend en ongemakkelijk. Anderhalvemeter afstand houden is onnatuurlijk en vervreemdend. Aanraken willen we, vasthouden, knuffelen, een hand op een schouder, een aai over een hoofd. Mag allemaal niet. MAG ALLEMAAL NIET.

illuminated-1853924_1920Oh, wat zijn we toe aan het einde van de lockdown. Gooi het land weer open, laat ons weer voetballen, tennissen en op onze motoren over smalle weggetjes racen. Weg met de persconferenties van Rutte en de cijfers van het RIVM, maak plaats voor terrasjes vol mensen in de lentezon.

We raakten er gisteren niet over uitgepraat en zagen het al helemaal voor ons. Blijkt vandaag dat we, in de ogen van Angela Merkel, een heropeningsdiscussie-orgie gehad hebben. Gewoon in onze achtertuin, overdag en zichtbaar voor de buren.  

2 gedachten over “Heropeningsdiscussie-orgie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s